Ludde finns nu på Steam och en Steam Deck är på väg

Ludde har inte lanserats än, men har nu en Steam-sida!

Om du vill och orkar kan du lägga till spelet i din önskelista, det är till stor hjälp även om du inte i slutändan inte köper spelet. Ge gärna lite feedback också på sidans upplägg och utformning, om den tydliggör vad spelet handlar om och om den väcker intresse. Det finns definitivt utrymme för förbättring.

Steam-sidan hittar du här: Ludde på Steam (steampowered.com)

Det är kul att se att det trillar in lite önskelistningar här och där. Även om de verkligen inte är många hittills är det kul att se att åtminstone några är intresserade av spelet.

Steam Deck beställd

På sociala medier har jag noterat att en batch av Steam Decks har börjat rullats ut till kunder som bokat en. Jag beställde min lite senare än många andra, i början av sommaren, men i går så trillade det in ett mejl in min inkorg som meddelade att även min Steam Deck är redo för leverans. 

Jag har valt den billigaste varianten med gammeldags hårddisk eftersom jag primärt ser “decken” som ett utvecklingsverktyg. För att optimera spelet är det fördelaktigt att välja en maskin med lite sämre prestanda och nog ska jag kunna få mitt spel att rulla i stabila 60 fps på konsolen. Sedan är det ju supersmidigt att kunna bära med mig mitt spel överallt och kunna dema det för vänner och bekanta genom att koppla in decken till tv:n. 

Alltid spännande med ny hårdvara, jag ser fram emot att få hem den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *