Demo till mitt vinterspel Ludde är ute nu!

I dag inleds Steam Next Fest, ett onlineevent där utvecklare får chansen att visa upp sina kommande spel. Efter två års utveckling är releasen av mitt spel bara någon månad bort och därför passar det bra för mig att vara med.

Således har du chansen att provspela demot av Ludde som ligger ute redan nu. Jag kommer även att liveströmma vid ett par tillfällen under veckan.

Demot hittar du här (Windows och Steam Deck):

Ludde på Steam (steampowered.com)

Jag själv föredrar att spela med handkontroll så det har utvecklats med det i fokus, men det ska gå lika bra att spela med mus och tangentbord. Återkom gärna med feedback, inte minst gällande prestandan, om det flyter bra på din maskin eller inte, eller om det finns spelmässiga brister du tycker är otydliga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *